DR LARS HØIE


OPRICHTER

Als bekend academisch geschoolde wetenschapper bracht dr. Høie de afgelopen 30 jaar door met het ontwikkelen en onderzoeken van natuurlijke producten die aan leefstijl gerelateerde aandoeningen zouden kunnen voorkomen. Vijf jaar daarvan studeerde hij Chinese geneeskunde in Europa en in China, waar hij voor het eerst de gunstige werking van de sojaboon voor de gezondheid leerde kennen.

Terug in Oslo werd dr. Høie één van de oprichters van het Centre for Heart Medicine, waar hij honderden patiënten behandelde met een door hem ontwikkelde natuurlijke formule op plantaardige basis, die een doorbraak in zijn uitgebreide onderzoek betekende. Patiënten vielen enorm af, terwijl tegelijkertijd hun bloedsuikerspiegel en cholesterolgehalte normaliseerden en andere cardiovasculaire risicofactoren aanzienlijk verminderden.

 

DE WETENSCHAP VAN NATUURLIJKE VOEDING

In onze producten komen natuur en wetenschap samen, wat belangrijke voordelen voor gezondheid en welzijn oplevert. Het vergde meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en streng gecontroleerde klinische trials om producten op natuurlijke basis te ontwikkelen, die werkzaam en veilig waren.
Van de producten die dr. Høie sinds 1989 heeft ontwikkeld waren zijn afslankformules de meest succesvolle in Scandinavië en de effectiviteit en veiligheid ervan zijn aangetoond door miljoenen gebruikers.
De sojaplant beschikt over universeel erkende cholesterolverlagende eigenschappen. Onze unieke formule bestaat uit een synergetisch werkende combinatie van natuurlijk gewonnen soja-eiwit, sojavezels en sojafosfolipiden, die tweemaal zo effectief is in het verlagen van cholesterol dan het soja-eiwit alleen.

 

INTEGRATE

  • 3 x daags Norvia + 1 x daags een caloriegecontroleerde maaltijd
  • 2 liter water/caloriearme dranken per dag.
  • Eet zoveel caloriearme groenten als u wilt.

MAINTAIN

  • 1 tot 2 x daags Norvia + 2 caloriegecontroleerde maaltijden.
  • 2 liter water/caloriearme dranken per dag.
  • Eet zoveel caloriearme groenten als u wilt.

 

 

NATUURLIJK BETER

Norvia past zich harmonieus aan uw lichaam en uw levensstijl aan, en helpt u gewicht te verliezen of harder te trainen, daarbij naadloos aansluitend op uw dagelijkse routine.
Onze uitgebalanceerde en complete voedingsformules leveren alle macronutriënten, vitamines en mineralen die uw lichaam nodig heeft om doelmatig gewicht te verliezen of uw conditie te verbeteren. Ze zijn ontwikkeld om op effectieve wijze cholesterol te verlagen, bij te dragen aan de gezondheid van hart en vaten en de bloedsuikerspiegel te stabiliseren, wat u helpt in balans te blijven.
In combinatie met regelmatig sporten en een evenwichtig dieet maakt Norvia een essentieel onderdeel uit van een holistisch, op gezondheid, fitheid en welzijn gericht leefstijlplan.